La Generalitat premia Paterna per ser la primera ciutat amb dues àrees industrials avançades

La ciutat es convertix en una de les sis primeres a obtindre la distinció d’excel·lència i l’única amb un reconeixement doble 

Sagredo, al costat dels presidents de les dues EGM, Fuente del Jarro i Parc Tecnològic de Paterna, i el gerent de Fepeval

Sagredo, al costat dels presidents de les dues EGM, Fuente del Jarro i Parc Tecnològic de Paterna, i el gerent de Fepeval / A. P.

V. P.

La Generalitat Valenciana ha premiat Paterna per ser l’única ciutat de la Comunitat Valenciana que compta amb dues àrees industrials avançades; Fuente del Jarro i el Parc Tecnològic. Els guardons a l’excel·lència industrial es van repartir ahir en la Institució Firal Alacantina (IFA), i l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, va acudir a la cita al costat dels presidents de les entitats de gestió i modernització (EGM) Fuente del Jarro, Carlos Serrano, i Parc Tecnològic Paterna, Toni Alargarda.

Estos reconeixements acrediten estos dos parcs empresarials paterners amb la màxima categoria de classificació prevista en la Llei d’àrees industrials. L’acte, organitzat per la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval), en col·laboració amb l’Ivace, va deixar patent “el potencial empresarial de Paterna en convertir-se no només en una de les sis primeres ciutats de la Comunitat a obtindre esta distinció, sinó també en l’única a obtindre este reconeixement doble”, comenten des del consistori.

Per la seua banda, Sagredo recorda que “és un honor que, d’aproximadament 738 parcs empresarials que hi ha a la Comunitat Valenciana, només l’hàgem obtingut sis i que dos d’ells siguen de Paterna”. “Este grau d’excel·lència empresarial ha sigut possible gràcies a l’aposta de l’Ajuntament pels nostres polígons i a la col·laboració publicoprivada resultant del treball constant de les dues EGM amb el nostre consistori”, recalca Sagredo.

Sis polígons i 3.000 empreses

Referent a això, l’alcalde també ha destacat que “per a un municipi eminentment empresarial com Paterna, amb 6 polígons i més de 3.000 empreses, estos reconeixements consoliden el nostre lideratge com a enclavament idoni per a noves inversions”, al mateix temps que ha recordat que “des de l’equip de Govern local estan treballant per a ser reconeguts com a municipi industrial estratègic”.

Suscríbete para seguir leyendo