L'IVO celebra el seu homenatge al professor i doctor Antonio Llombart Rodríguez

El cap de laboratori de coronavirus del CSIC, el viròleg Luís Enjuanes, imparteix una conferència durant l'acte

El viròleg Luis Enjuanes durant la seua intervenció a l'IVO.

El viròleg Luis Enjuanes durant la seua intervenció a l'IVO. / IVO

Un any més, la Fundació Institut Valencià d'Oncologia (IVO) ha celebrat l'acte institucional Memorial Il·lustríssim Professor Sr. Antonio Llombart Rodríguez. La jornada commemorativa ha comptat amb la presència destacada del viròleg del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), Luis Enjuanes, coordinador del projecte per a la creació de la vacuna espanyola contra la covid-19. En la seua intervenció, Enjuanes ha sigut l'encarregat d'exposar “Origen i evolució de coronavirus, humans patògens i desenvolupament de vacunes”.

Professor de Virologia de la Universitat Autònoma de Madrid i de l'Institut Pasteur de París, el doctor Enjuanes compta amb importants reconeixements d'àmbit nacional i internacional. Entre els quals n'hi ha de la Societat Espanyola de Virologia, la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals o l'Acadèmia Nacional de Ciències dels EUA. Premi nacional de Biotecnologia, Enjuanes compta amb una trajectòria de més de 40 anys al Centre Nacional d'Oncologia de Madrid, que va continuar al National Institute de Bethesda, als Estats Units, i que, en retornar a Espanya, va prolongar al Centre Nacional de Biologia Molecular del CSIC. 

Reconeixement a la dedicació

Durant el memorial, s'ha fet lliurament d'una distinció als membres de la institució que han complit 25 anys de dedicació continuada al centre oncològic valencià. Des de l'IVO, s'ha “agraït la tasca d'aquests professionals, destacant la seua dedicació, entrega i compromís al servei del pacient”.

Suscríbete para seguir leyendo