Maje, embarassada de tres mesos d’un altre pres

María Jesús Moreno compleix 22 anys per l’assassinat, de connivència amb el seu amant, de l’enginyer Antonio Navarro

Maje està embarassada de tres mesos

Maje està embarassada de tres mesos / Levante-EMV

M. F. / T. D

María Jesús Moreno Cantó, Maje, va ser la protagonista d’un dels successos més esgarrifosos dels últims anys a la Comunitat Valenciana, el conegut com a crim de Patraix. Aquesta jove, que va ser acusada juntament amb el seu amant, Salvador Rodrigo Lapiedra, d’ordir i cometre l’assassinat del seu marit, compleix 22 anys de presó a la presó valenciana de Picassent. Ara torna a saltar als mitjans després que es coneguera que Maje està embarassada de tres mesos i el pare del fill que espera és un altre pres del centre que, pel que sembla, compleix condemna per assassinat. Aquesta informació s’ha donat a conéixer en El programa de Ana Rosa.

En aquest mateix espai han explicat que la jove serà traslladada d’ací a uns mesos a la presó de Fontcalent (Alacant), al mòdul de maternitat, perquè finalitze allí el seu embaràs.

Maje i Salva compleixen 22 i 17 anys respectivament per l’assassinat a ganivetades de l’enginyer Antonio Navarro en un garatge del carrer Calamocha de València, el 16 d’agost de 2017, quan ell es disposava a anar a treballar.

La vida a la presó

De la vida a la presó de Maje fa temps que se saben alguns detalls com, per exemple, que Salva va estar un temps treballant a la infermeria, una cosa que a Maje se li va prohibir en els primers mesos a la presó.

A més, abans d’establir una relació estable amb el pare de la criatura, es va poder saber que l’acusada va estar mantenint relacions sexuals fins i tot dins de la presó amb reclusos amb els quals, pel que sembla, havia entrat en contacte després de coincidir amb ells en espais comuns.

Des de fa almenys tres mesos, segons va poder saber en aquell moment Levante-EMV, Maje hauria estat mantenint relacions sexuals furtives amb almenys quatre reclusos, amb els quals s’hauria citat enviant-los cartes similars a les que s’intercanviava amb Salva quan eren amants i que la Policia ha incorporat al sumari pel seu indubtable interés en la causa.

Suscríbete para seguir leyendo