Burjassot inicia les obres de rehabilitació del barri de Les 613 Vivendes

S'hi invertiran 1,8 milions d'euros

S'hi invertiran 1,8 milions d'euros / L-EMV

Comptant amb una inversió d'1,8 milions, l'Ajuntament de Burjassot ha donat inici a les obres per a rehabilitar 108 habitatges del barri de Les 613 Vivendes. En aquest projecte s'engloben també les obres de reurbanització de la zona dins del Pla estatal d'ajudes a la rehabilitació d'habitatges, reedificació i reurbanització en àrees de regeneració i renovació urbana i rural (ARRUR).

Les ajudes del programa ARRUR estan destinades a millorar l'accessibilitat tant dels habitatges individuals com de les comunitats de persones propietàries i inquilines, impulsar la regeneració i renovació urbana del barri i millorar les condicions paisatgístiques i d'urbanització de l'espai ocupat per les zones d'estacionament.

Burjassot disposarà, per a poder fer l'obra, d'1.835.921 euros, 940.706 euros del Ministeri de Foment i 114.457 euros de la Generalitat Valenciana, per a procedir al desenvolupament d'aquestes.

Gràcies a aquesta intervenció, el barri serà accessible, millorant les seues condicions d'urbanització i, amb això, aconseguir que els seus residents puguen gaudir d'espais agradables de convivència, més zones verdes i espècies arbòries.

Suscríbete para seguir leyendo