Accident a l'AP-7: dos camions xoquen a l'altura de la Vilavella

Els dos vehicles han quedat calcinats en la carretera, encara que per fortuna els conductors han pogut eixir-ne pel seu propi peu

Rafael Fabián / Mònica Mira

Greu accident a l'AP-7 a l'altura de la Vilavella. Dos camions, un que transportava palets i un altre amb ceràmica, han xocat. Ambdós vehicles s'han incendiat i han provocat una intensa fumera, com podem comprovar en les imatges que acompanyen aquest article.

Malgrat l'espectacularitat del sinistre, els conductors dels camions han pogut eixir-ne pel seu propi peu, per la qual cosa no es tem per les seues vides, encara que, al marge dels quantiosos danys materials, cal destacar les retencions que s'han produït en la via sentit a Castelló en el moment de l'accident.

Els agents de la Guàrdia Civil de Trànsit desplaçats al lloc han aconseguit reconduir la situació, desviant els molts conductors que van per aquesta via per l'N-340 a l'eixida de Nules, aprofitant la proximitat amb aquest desviament. Els conductors que estaven parats abans dels camions han donat la volta també per a desplaçar-se per aquesta carretera.

Suscríbete para seguir leyendo