Quan i on serà la Primera Trobada de Lactància de la Safor

L'activitat ha sigut organitzada pel Departament de Salut de Gandia

Una responsable de lactància materna de l'Hospital Peset de València.

Una responsable de lactància materna de l'Hospital Peset de València. / Levante-EMV

Ana Guerrer

El Departament de Salut de Gandia, junt amb l'Ajuntament de Miramar i diverses associacions de suport a la lactància materna, han organitzat per a aquest divendres 9 de juny la Primera Trobada de Famílies Lactants de la Safor. Serà de 17.30 a 20 hores a la plaça de la Música de Miramar. Hi haurà una "alletada" multitudinària, així com altres activitats: contacontes, xarrades, taules informatives i signatura de llibres de Tú eres la mejor madre del mundo, a càrrec del seu autor, el pediatre José María Paricio Talayero. 

La doctora Lucía Pascual Estruch, pediatra, i la infermera Miriam Peiró Crespo, que gestionen la consulta exclusiva de lactància materna d'atenció primària del departament, han coorganitzat les activitats, que també inclouen una lectura del manifest per la lactància i la realització de la foto per al cartell de la pròxima edició. 

Matrones del Departament de Salut de Gandia també participaran en les taules informatives per a resoldre dubtes i consultes de les famílies que hi acudisquen.

Suscríbete para seguir leyendo