A Brussel·les

Llancen dos pastissos a la cara del CEO de Ryanair

Michael O'Leary va patir l'agressió al crit de "deixeu de contaminar amb els vostres avions"

Activistes ambientals llancen un pastís de nata a la cara del director de Ryanair.

Activistes ambientals llancen un pastís de nata a la cara del director de Ryanair. / EFE

EFE

El conseller delegat (CEO) de l'aerolínia irlandesa Ryanair, Michael O'Leary, va rebre aquest dijous a Brussel·les l'impacte de dos pastissos de nata en la cara llançats per activistes mediambientals, al crit de "deixeu de contaminar amb els vostres avions".

O'Leary es disposava a fer unes declaracions a la premsa davant de la seu de la Comissió Europea (CE), quan dos activistes li van llançar a la cara un pastís mentre li deien "benvingut a Bèlgica".

"Mai m'havien rebut tan bé. Per desgràcia eren ecologistes i la crema era artificial. Convide els passatgers a vindre a Irlanda, on la nata és millor", va ironitzar O'Leary davant les càmeres, encara amb restes de nata en la cara.

Els pilots belgues de l'aerolínia amb base a l'aeroport de Charleroi aniran a la vaga per quarta vegada en dos mesos els dies 14 i 15 de setembre, a la recerca de millors salaris i condicions, segons van anunciar els sindicats CNE i ACV Puls.

L'anunci dels sindicats francòfon i flamenc es va produir quan O'Leary es trobava ja a Brussel·les per a donar la conferència de premsa.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS