Un llamp provoca un incendi en un habitatge d'Alfauir

Altres cases situades just al costat també van patir danys

Els bombers, en l'actuació a l'habitatge incendiat per un llamp a Alfauir.

Els bombers, en l'actuació a l'habitatge incendiat per un llamp a Alfauir. / Levante-EMV

Sergi Sapena

Un habitatge d'Alfauir ha quedat parcialment destruït a conseqüència d'un incendi ocasionat per un llamp que va descarregar durant la tempesta de dimecres a la vesprada. Segons han informat diverses persones, la descàrrega elèctrica es va produir poc abans de la nit i es va percebre un gran soroll, en forma d'explosió, la qual cosa va fer pensar que havia caigut prop del nucli urbà.

Poc després, els residents d'alguns habitatges van comprovar que el sistema elèctric s'havia incendiat i van procedir, amb els seus propis mitjans, a sufocar les flames. El problema va ocorrer a la casa on no hi havia ningú i que tenia les portes tancades. Ací, poc després del llamp, s'hi va veure foc, i es va avisar immediatament els bombers, que van procedir a entrar i apagar les flames. Abans que això ocorreguera, ja s'havien ocasionat considerables danys a l'interior, però ningú en va resultar ferit.

Les violentes tempestes que han caigut a la comarca de la Safor en els últims dies han causat desperfectes en alguns municipis, així com conats d'inundació. Aquesta situació meteorològica, que es manté per al dia de hui i especialment per a demà, ja ha deixat registres aquest setembre que superen àmpliament els cent litres per metre quadrat.

En alguns moments la pluja ha estat acompanyada de pedra, però no es té constància de danys considerables en l'agricultura.

Suscríbete para seguir leyendo