Museros escolta els seus veïns per a impulsar la igualtat

L'Ajuntament promou la campanya "Amb tu fem un Museros més igualitari" per a recollir iniciatives ciutadanes en aquesta matèria.

L'Ajuntament promourà la igualtat al municipi

L'Ajuntament promourà la igualtat al municipi / A.M.

L'Ajuntament de Museros, a través de la Regidoria de Polítiques Inclusives i Igualtat de Gènere, ha llançat la campanya "Amb tu fem un Museros més igualitari", que busca recollir opinions i iniciatives en relació amb les accions que es poden desenvolupar en matèria d'igualtat per part del consistori.

Així, els veïns i les veïnes que vulguen participar-hi només han d'entrar en el formulari en línia, abans del 13 d'octubre, i respondre a les preguntes que s'hi plantegen en diferents àrees en relació amb igualtat (associacionisme, participació, cultura i prevenció de la violència masclista). A més, hi ha l'opció de fer aportacions lliures amb preguntes obertes. 

Durant aquesta setmana, la regidora d'Igualtat, Irene Guedes, ha recorregut el mercat municipal, el CEIP Blasco Ibáñez i l'institut informant la població sobre aquesta campanya i recollint respostes al formulari en persona per a qui no tinga fàcil accés a Internet o al mòbil.

Involucrar la ciutadania

Cristina Civera, alcaldessa de Museros, ha assenyalat que "el compromís que tenim a l'Ajuntament amb la igualtat d'oportunitats entre homes i dones és total. Hem de continuar treballant i apostant per conscienciar la població del fet que aquesta lluita és una lluita comuna".

Per la seua banda, Guedes ha indicat que "aquesta campanya està inclosa en el I Pla d'igualtat municipal de Museros. Volem que aquest pla siga una eina perquè tota la ciutadania s'involucre en aquesta regidoria".

Aquesta iniciativa és finançada per la Diputació de València, a través de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS