Carmen Amoraga presenta el seu llibre a Foios

La guanyadora del Premi Nadal i finalista del Planeta parla del llibre El corazón imprudente dins de les Jornades Ciutat Educadora

Carmen Amoraga amb l'edil de Cultura de Foios, Juanjo Civera.

Carmen Amoraga amb l'edil de Cultura de Foios, Juanjo Civera. / S.Ros

Sofía Ros

La guanyadora del Premi Nadal i finalista del Planeta, Carmen Amoraga, va presentar este dimecres a la Casa dels Artillers de Foios el seu últim llibre, El corazón imprudente (Espasa), una novel·la d'amor i desamor, fidelitat i desgast, por i valentia, i la portada de la qual ha sigut il·lustrada per Paco Roca.

L'acte va estar presentat pel regidor de Cultura, Juanjo Civera, dins de les Jornades Foios Ciutat Educadora que s'estan duent a terme esta setmana. No va passar inadvertida la ubicació triada per a l'exdirectora general de Patrimoni, que va posar en valor la Casa dels Artillers, que va descriure com "una autèntica joia", recentment adquirida pel consistori i que compta amb mosaic de Noia entre molts dels seus valors patrimonials.

Carmen Amoraga en la Casa dels Artillers de Foios.

Carmen Amoraga a la Casa dels Artillers de Foios. / S. Ros

A més d'explicar tot el procés de creació de la seua obra i el resultat, l'escriptora va poder interactuar amb els assistents, molts dels quals van tindre l'oportunitat de comprar el seu llibre allí mateix. Amoraga es va mostrar molt pròxima i va deixar clara la seua passió per l'escriptura. 

Suscríbete para seguir leyendo