Un ferit després de bolcar el seu cotxe a la CV-31 a l'altura de Paterna

Dues dotacions de bombers de Paterna i Burjassot van alliberar el conductor que havia quedat greument atrapat a l'interior del vehicle

Un home va quedar atrapat en el seu vehicle després de patir un accident a la CV-31.

Un home va quedar atrapat en el seu vehicle després de patir un accident a la CV-31. / Consorci Provincial de Bombers

Abraham Pérez

Abraham Pérez

Un home va resultar ferit esta matinada després de patir un accident amb el seu cotxe mentre circulava per la carretera CV-31 a l'altura de Paterna. Després de rebre l'avís a les 00.38, dues dotacions de bombers de Paterna i Burjassot, el sergent de Paterna i un oficial de guàrdia es van desplaçar fins al lloc de l'accident, segons ha informat el Consorci de Bombers de València.

I és que, després del sinistre, el vehicle va quedar bolcat de lateral, quedant perillosament atrapat a l'interior del cotxe el conductor, un home del qual es desconeix l'edat. Així, els bombers van procedir a alliberar-lo amb rapidesa, ja que necessitava ajuda mèdica urgent.

Dos dotaciones de bomberos se desplazaron para sacar a la víctima del coche en el que quedó atrapado.

Dues dotacions de bombers es van desplaçar per a traure la víctima del cotxe en el qual va quedar atrapada. / CPV

Va ser traslladat a l'hospital

Després d'extraure l'home del vehicle, els mitjans sanitaris se'n van fer càrrec i van traslladar el ferit a l'hospital, on va poder ser atés pels metges d'urgències. De moment es desconeixen més dades sobre el centre hospitalari al qual va ser traslladat, així com el seu estat de salut.

Suscríbete para seguir leyendo