Canals reformarà l'Àrea d'Urgències del Centre de Salut

L'alcalde i l'edil de Sanitat es reunixen amb el Departament de Salut per a abordar les obres necessàries

Centre de Salut de Canals, on es reformarà l'Àrea d'Urgències.

Centre de Salut de Canals, on es reformarà l'Àrea d'Urgències. / Levante-EMV

L'alcalde de Canals, Nacho Mira, i la regidora de Salut i Sanitat, Pepa Juan, es van reunir este dimarts passat amb diversos representants del Departament de l'Àrea de Salut Xàtiva-Ontinyent, entre els quals destaca el gerent del departament de salut, Juan Manuel Campos; el director d'atenció primària, Leonardo Ezpeleta, i la directora d'infermeres departamental, Yolanda Orts, amb la finalitat de tractar les reformes pendents en els centres sanitaris de la localitat.

Juntament amb ells i elles, els van acompanyar també els treballadors i les treballadores del Centre de Salut de Canals. Tots junts van visitar estes instal·lacions i van comprovar quines són les zones per a dur a terme les reformes de millora d'este. Esta actuació consistirà a remodelar l'àrea d'urgències del centre.

D'altra banda, també van acudir al Centre Social d'Aiacor on estava situat el metge de família. Els responsables del Departament de l'Àrea de Salut van quedar satisfets amb les obres de reforma i remodelació que s'havien dut a terme en este edifici. En este sentit, es va parlar sobre la falta del servici de metge de família que patixen els veïns i les veïnes d'Aiacor i la seua solució.

Centro Social de Aiacor.

Centre Social d'Aiacor. / Levante-EMV

Suscríbete para seguir leyendo