L'Oceanogràfic amplia horaris i experiències per a Setmana Santa

El centre marí obri fins a les 20 hores esta setmana i fins a les 21 hores el divendres i el dissabte, 29 i 30 de març

L'Oceanogràfic obri a les 10 hores.

L'Oceanogràfic obri a les 10 hores. / Levante-EMV

Mireia Bru

Amb motiu de la Setmana Santa, l'Oceanogràfic de València amplia el seu horari perquè el públic puga gaudir més temps de la visita pel major aquari d'Europa. Per a això, ha reforçat totes les seues experiències i activitats extraordinàries amb la finalitat d'atendre la demanda prevista per a estos pròxims dies.

En concret, el centre marí roman obert des de les deu del matí fins a les huit des d'ahir i durant tota la Setmana Santa, mentres que el divendres 29 i el dissabte 30 de març amplia el seu horari de tancament fins a les 21 hores.

El mayor acuario de Europa te espera.

El major aquari d'Europa t'espera. / Levante-EMV

Circuits i visites

El circuit «Backstage Tour», la visita a l'ARCA de la Mar -l'Àrea de Recuperació d'Animals de la Mar- i l'experiència «La mar a les teues mans» es realitzaran en rondes constants de matí i vesprada i en hores que s'indicaran amb precisió en el punt d'informació de l'edifici d'accessos i en la pàgina web oficial de l'Oceanogràfic; igual que les presentacions de dofins, que tindran lloc des de les 11.15 a les 20.00 hores.

Projeccions continuades

També hi haurà projeccions continuades de les pel·lícules en 4D de «20.000 llegües de viatge submarí» i «L'odissea de la tortuga» des de les 12 hores i fins a les 19 hores. Per a garantir una experiència agradable durant estos dies, l'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències també oferix entrades per trams horaris amb l'objectiu que els visitants puguen triar el moment que millor s'adapte a les seues preferències.

Així doncs, estos dies de vacacions es presenten com una oportunitat única perquè, tant turistes com veïns, grans i menuts, gaudisquen de les inoblidables experiències que oferix el major aquari d'Europa. 

Suscríbete para seguir leyendo