Desarticulen un punt de venda de cocaïna a Albalat de la Ribera

La col·laboració ciutadana va posar en alerta la Guàrdia Civil

Després del registre, es van incautar de 20 grams de cocaïna aproximadament i més de mil euros en efectiu

Un vehicle de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu.

Un vehicle de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu. / Perales Iborra

La Guàrdia Civil de València ha detingut dos persones com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) i s'ha incautat de 19,8 grams de cocaïna i 1.160 euros en efectiu. 

Els fets van tindre lloc gràcies a la col·laboració ciutadana que va posar en alerta els agents d'un possible punt de venda de cocaïna a la localitat d'Albalat de la Ribera. 

Després d'establir dispositius de vigilància als voltants, la Guàrdia Civil detecta una important afluència de gent que romania en l'habitatge un breu espai de temps i als que se'ls intervenien dosis de la substància estupefaent. Amb estos indicis, els agents procedixen a l'entrada i el registre en dos domicilis i un garatge, on troben 19,8 grams de cocaïna, 1.160 euros en efectiu, bàscules de precisió, retallades d'embolcalls de plàstic, tancaments de filferro i diversos folis amb anotacions, tant de noms com de quantitats de diners. 

Com a resultat de l'operació GOLOSANIS, els agents procedixen a la detenció de dos persones, un home i una dona, de 40 i 41 anys, de nacionalitat espanyola. 

Les diligències han sigut entregades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Sueca.

Suscríbete para seguir leyendo