Una avaria d’un mercaderies bloqueja mitja hora el pas a nivell d’Alfafar

Els rodalies de la línia C1 amb destinació a València han hagut de fer transbord en plena hora punta

Els vianants s’han hagut de traslladar fins a la passarel·la de l’estació per a poder accedir al col·legi

L’avaria d’un mercaderies en el pas a nivell obliga al transbord de passatgers

L’avaria d’un mercaderies en el pas a nivell obliga al transbord de passatgers / L-EMV

Pilar Olaya

Pilar Olaya

Una avaria en un tren de mercaderies ha bloquejat, durant mitja hora, el pas a nivell d’Alfafar. Cap a les 8.45 hores del matí, un fort xiulet alertava que alguna cosa estava passant. Després de descartar qualsevol mena d’accident, una cosa a la qual desgraciadament estan acostumats en este punt negre que arrossega més de 75 morts en els últims 40 anys, pel que sembla, ha sigut una avaria el que ha obligat a parar el mercaderies en este punt. El problema és que això ha obligat a mantindre les barreres baixades fins a les 9.10 hores, moment en què el comboi ha tornat a posar-se en marxa.

Renfe només ha confirmat que una incidència d’un tren de mercaderies entre les estacions de Massanassa i Alfafar-Benetússer ha provocat retards mitjans de 25 minuts en tres trens de la línia C-1 València-Gandia.

Això ha provocat, a més, la retenció de vehicles, que han hagut de ser desviats pels carrers paral·lels cap al pont de Sedaví o el túnel inferior de Massanassa per a poder salvar les vies.

Un mercancías averiado en el paso a nivel de Alfafar.

Un mercaderies avariat en el pas a nivell d’Alfafar / L-EMV

Pitjor ho han tingut els vianants, sobretot els alumnes del col·legi a l’altre costat de les vies, ja que ha coincidit amb l’hora d’inici de les classes, que han hagut de traslladar-se fins a la passarel·la de l’estació.

Transbord de passatgers

El mercaderies avariat, d’altra banda, ha mantingut inoperativa eixa via amb destinació a València i ha obligat al fet que els rodalies hagueren de fer transbord a un altre comboi, la qual cosa ha generat queixes entre els usuaris, que han vist com es demorava la seua arribada als seus respectius treballs i classes, ja que l’avaria s’ha produït en plena hora punta.

Este problema se suma a les múltiples avaries que es produïxen en les barreres del pas a nivell d’Alfafar.

Suscríbete para seguir leyendo