El concert vetat per Vox a Montserrat reunix quasi 400 persones a Real

L'associació cultural Josepa Blasco va reprogramar l'actuació del cantautor valencià Elies Monxolí

Un moment de l'actuació d'Elies Monxolí a Real.

Un moment de l'actuació d'Elies Monxolí a Real. / Levante-EMV

Unes 400 persones es van donar cita a la casa de la cultura de Real per a assistir al concert del cantautor valencià Elies Monxolí, organitzat per l'Associació Cultural Josepa Blasco, després que Vox vetara a Montserrat esta actuació que havia aparaulat el govern anterior. 

L'actuació va tindre lloc el mateix dia i a la mateixa hora que s'havia programat a Montserrat i el simbolisme de la cita contra el veto de Vox també va propiciar una àmplia representació política encapçalada pel secretari provincial del PSPV, Carlos Fernández Bielsa, o el secretari d'organització del PSPV, Vicent Mascarell, a més de les diputades Neus Garrigues, que també exercix com a alcaldessa de la Pobla Llarga, o Empar Folgada; el secretari comarcal, Carles Arques, o els alcaldes de Real, Gerardo López; Montroi, Manolo Blanco; Sumacàrcer, David Pons, o l'exalcalde de Montserrat, Josep Maria Mas.

El promotor del concierto en Real, Paco Muñoz, en el centro, con el cantautor y representants políticos.

El promotor del concert a Real, Paco Muñoz, al centre, amb el cantautor i representants polítics. / Levante-EMV

L'organització havia sol·licitat la instal·lació de 400 cadires a la Casa de la Cultura i va posar a la venda les entrades al preu de 5 euros. La sala pràcticament es va omplir, segons han destacat fonts municipals.

Suscríbete para seguir leyendo