La instal·lació de l’antena per a donar cobertura a Gilet continua generant polèmica

Una entitat veïnal critica que no se li permetera visitar, amb un perit, una obra que, segons l’alcalde, es veu des de fora

Zona on està prevista la instal·lació de l’antena de telefonia mòbil

Zona on està prevista la instal·lació de l’antena de telefonia mòbil / Daniel Tortajada

Mónica Arribas

La instal·lació de l’estació base de telefonia mòbil per a donar cobertura a tot Gilet continua generant polèmica.

L’Associació de Veïns de la Vall de Sant Esperit, que és contrària a la instal·lació en el lloc triat, ha denunciat que l’alcalde, Salva Costa, va impedir recentment una visita a l’obra de representants de l’entitat amb un enginyer degudament equipat a qui havien contractat “per a saber si les obres s’estaven portant a cap de manera correcta o incorrecta”.

Segons indiquen en un comunicat remés per la seua presidenta, Carmen Prima: “Va enviar la Policia per a evitar-ho”, deia, a més d’insistir en el fet que l’entitat no ha rebut informació que ha sol·licitat al consistori.

L’alcalde va assegurar a aquest diari que “en cap cas es va tractar d’una acció coercitiva” i va remarcar tant que “l’obra es pot veure des de fora” com que “ningú pot fer perquè sí una inspecció a una obra municipal”.

Costa va destacar que la intervenció està avançada i “és legal, perquè compta amb tots els permisos”.

També va considerar que l’entitat veïnal Vall de Sant Esperit “no deixa de buscar martingales per a evitar l’antena, fins i tot buscant enfrontaments entre persones, perquè un veí va arribar a demanar-li documentació a un treballador”, va assegurar.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS